Elävän perinnön Pelimannitalo -hankkeen työpaja 11.10. ja tutustumisretki Palokan pelimannitaloon 23.10.

28.09.2022

Elävän perinnön pelimannitalo -hankkeen työpaja ti 11.10. klo 18-20 Pelimannitalossa. Työpajan aluksi Matti Mäkelä kertoo sivukamarituvista ja Sivukamarituvat historian näyttämönä -tutkimushankkeesta, sitten paneudutaan yhteiseen Pelimannitalon talkoo- ja muun toiminnan suunnitteluun, ja josko soittoakin vähän kuultaisiin. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Tutustumisretki Palokan Pelimannitaloon Jyväskylään järjestetään sunnuntaina 23.10, lähtö Kaustiselta noin klo 10 ja paluu noin klo 19 mennessä, aikatauluun ja ohjelmaan tarkennusta tuonnempana. Matka on ilmainen, ruokailut omakustanteisia. Ilmoittaudu viimeistään 11.10 allaolevasta linkistä.

https://forms.gle/XbWh2FUAdUqNhkrYA


Elävän perinnön Pelimannitalo -hankkeen rahoittaa Pirityiset.