Muusikoksi Tallariin 

13.11.2018

Kansanmusiikkiyhtye Tallari hakee riveihinsä muusikkoa/muusikoita. Tallari on Kaustisella toimipaikkaansa pitävä Suomen ainoa vos-rahoitteinen kansanmusiikkiyhtye, joka keikkailee erilaisilla kokoonpanoilla ja erilaisissa tilaisuuksissa n. sadan keikan vuosivauhdilla.

Yhtyeellä on edessään strateginen kehitystyö ja uuden organisaatiomallin kehittäminen, johon myös nyt rekrytoitavat henkilöt tulevat osaltaan vaikuttamaan.

Haemme 1–2 muusikkoa työsopimussuhteiseen tehtävään ajalle 1.3.2019–28.2.2021. Toimeen haetaan yhtyemuusikoksi soveltuvaa kansanmusiikin moniosaajaa, jolla on muusikontaitojen lisäksi osaamista tuotannollisiin tehtäviin ja/tai yhtyeen taiteellisten linjausten suunnitteluun. Määräaikaisen työsuhteen kesto on kaksi vuotta, ja työsuhde on osa-aikainen 40–80 %. Hakijaa pyydetään esittämään toiveensa työsuhteen laajuudesta ja luonteesta. Myös projektiluontoiset tarjoukset sekä vahvemmin tuotanto- tai myyntitehtäviin painottuvat hakemukset otetaan huomioon.

Vapaamuotoiset hakemukset cv:eineen 10.12 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Matti Hakamäki, Kansanmusiikki-instituutti, Jyväskyläntie 3, 69600 Kaustinen, tai sähköpostitse matti.hakamaki@kaustinen.fi

Haastattelut tehtävään pidetään torstaina 20.12.2018 Kaustisella. Haastattelun yhteydessä on koesoitto, joka sisältää vapaamuotoisen n. 15 minuutin valmistellun hakijan kansanmusiikkiohjelmiston esittelyn.

Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.
Tiedustelut:

Matti Hakamäki

johtaja, Tallari / Kansanmusiikki-instituutti
040 358 8921
matti.hakamaki@kaustinen.fi

www.tallari.net