Kansanmusiikki-instituutti hakee tuotantoassistenttia/hankesuunnittelijaa

08.03.2020

Kansanmusiikki-instituutti ry. julistaa haettavaksi osa-aikaisen (50%) tuotantoassistentin tai hankesuunnittelijan työsopimussuhteisen tehtävän, ajalle 1.4.2020 – 31.8.2021 
 
Kansanmusiikki-instituutti on yksi Suomen viidestä musiikki-instituutista. Vuonna 1974 perustettu instituutti on suomalaisen kansanmusiikin ja -tanssin tutkimus-, tiedotus- ja palvelukeskus, joka on akkreditoitu Unescon aineettoman kulttuurperinnön suojelusopimuksen asiantuntijaksi. Sen toimitilat sijaitsevat Kaustisella, Kansantaiteenkeskuksessa. Instituuttia hallinnoi Kansanmusiikki-instituutti ry.

Toiminnan laajennuttua ja kansainvälistyttyä tarvitsemme lisää osaamista tiimiimme. 
 
Tuotantoassistentin / hankesuunnittelijan tehtäviin kuuluu tiedotus-, hanke-, tuotanto- ja taloushallintotyötä sekä johdon assistentin työtehtäviä. Tehtävät ja työnimike määräytyvät hakijan osaamisen mukaan.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa tutkintoa ja / tai käytännössä hankittua työkokemusta kulttuurialalta, taloushallinnosta, tuotantotehtävistä ja/tai projektinhallinnasta. Kulttuurialan ja sen rahoitusjärjestelmien tuntemus on eduksi.

Valittava tuottaja on aloitteellinen, innovatiivinen ja priorisointikykyinen. Hän työskentelee mielellään sekä itsenäisesti että ryhmässä ja omaa hyvät sosiaaliset taidot sekä joustavuutta. Tarjoamme innostavan työympäristön ja haasteellisen tehtävän kannustavassa työilmapiirissä.
Hakemukset

Vapaamuotoiset hakemukset maaliskuun 20. päivä mennessä sähköpostitse osoitteeseen matti.hakamaki@kaustinen.fi

Hakemuksen tulee sisältää henkilö- ja yhteystietojen lisäksi selvitys hakijan koulutuksesta ja työkokemuksesta.

Työn suorituspaikka on Kaustinen. Käytämme 6 kk koeaikaa. Osittainen etätyömahdollisuus (n. 30% työsuhteesta etätyötä)

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10292731?searchPhrase=kansanmusiikki&&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1 

Tiedustelut:
Matti Hakamäki
johtaja
040 3588921
matti.hakamaki@kaustinen.fi