Duo Hirvonen & Kettunen julkaisee esikoisalbuminsa

10.05.2011

Päivi Hirvosen ja Paavo Kettusen duolevy julkaistaan 20.5.2011. Taidokasta ja raikasta nykykansanmusiikkia suoltavan kaksikon musiikki pohjautuu viulun ja kitaran yhteissoitannalle, ajoittain laululla ja jouhikolla höystettynä.

Päivi Hirvonen ja Paavo Kettunen aloittivat yhteistyönsä kansanmusiikin parissa jo vuonna 2002. Paljon on tapahtunut kuluneina vuosina, ja nyt aika oli kypsä duon ensimmäiselle albumille. Duon musiikissa kohtaavat voima ja herkkyys sekä kansanmusiikin riemu ja haikeus.

Albumi on tuotettu yhteistyössä Sibelius-Akatemian kansanmusiikin osaston kanssa.

Raidat:

1. Tule sä poika
2. Matkapolska
3. Keikku
4. Koukku
5. Varpuspolska ja taatipolska
6. Unikeko
7. Halljig
8. Maammo ja Karkelo
9. Jokiliikkuja
10. Johannes Yli-Nikkola
11. Polkka Snellmaninkadulta
12. Kruunu-Marjaanan polska