Kaustisen Kansantaiteenkeskus.

Yhdistys

Kansanmusiikki-institituuttia hallinnoi Kansanmusiikki-instituutti ry, jonka toimintayksiköt ovat Kansanmusiikki-instituutti ja kansanmusiikkiyhtye Tallari.

Yhdistyksen hallitus vuonna 2021:

Samuli Valo, puheenjohtaja
Minna Lankinen
Henry Paananen
Ilona Salomaa-Uusitalo
Salla Seppä
Kauppi Virkkala

Mauno Järvelä (varajäsen)
Tony Widjeskog (varajäsen)

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä yksityishenkilöt tai yhteisöt. Jäsenmaksut vuodelle 2021 ovat 20 €/henkilöjäsen ja 50 €/yhteisöjäsen. Jäsenhakemuksen voi lähettää sähköpostitse osoitteella matti.hakamaki@kaustinen.fi tai kirjeitse osoitteella Kansanmusiikki-instituutti ry, Jyväskyläntie 3, 69600 Kaustinen.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi ottaa vastaan lahjoituksia tai testamentteja.

Nordic-baltic ICH co-operation will strenghten

Finnish Folk Music Institute has received a funding (14 000 euros) from The Nordic Culture Point for a new networking project. The Nordic-Baltic ICH Network, established in 2019, will continue its...