Tutustu Näppäripedagogiikkaan!

18.03.2014

Näppäripedagogiikka on kaustislaisen muusikko ja pedagogi Mauno Järvelän kehittämä, maailman valloittanut soittoliike ja musiikkikasvatusfilosofia. Näppäripedagogian periaatteet keskittyvät hyvän musiikkisuhteen luomiseen ja mahdollisimman laajan harrastuspohjan synnyttämiseen kaikenikäisten ja kaikentasoisten soittajien keskuuteen.

Kansanmusiikki-instiuutti järjestää Kaustisella 4.-6.6.2014 lyhytkurssin, jonka aikana perehdytään Näppäripedagogiikkaan luentojen, keskustelujen sekä soitto- ja sovitustyöpajojen avulla. Opetuksen lisäksi kurssilaiset seuraavat suuren, yli 200 oppilaan Näppärikurssin työtapoja myös itse mukana soittaen.

Intensiivinen kurssi sisältää luentoja ja työpajoja 14×45 min ja työskentelyn seuraamista 9×45 min.

Opettajina toimivat mm. Mauno Järvelä, Timo Alakotila ja kansanmusiikin ammattiyhtye Tallari.

Kurssin opetus maksaa 270€. Edullisia majoitusvaihtoehtoja voit tiedustella Kaustisen evankeliselta kansanopistolta www.kaustisenopisto.fi tai Sales keskusvaraamosta 06-8229811.

Ilmoittautumiset 16.5. mennessä sähköpostitse: anni.jarvela ( a ) gmail.com

Lisätietoja:
Anni Järvelä,
Kansanmusiikki-instituutti
040 358 2446
anni.jarvela ( a ) gmail.com