Ostrobothnian Folk Orchestran albumi ”I” Etno-Emma -ehdokkaaksi!

15.12.2016

wp_20161214_018Ostrobothnian Folk Orchestran keväällä julkaistu debyyttialbumi ”I” on valittu Etno-Emma -ehdokkaaksi. Yhtyeen jäsenet Juha Kuurajärvi (vasemmalla) ja Keke Lammassaari (oikealla) sekä levyn julkaisseen Kansanmusiikki-instituutin julkaisuvastaava Jimmy Träskelin (keskellä) olivat paikalla vastaanottamassa ehdokkuutta Helsingin Sanomatalon tiedotustilaisuudessa 14.12.

Emma-palkintojen saajat julkistetaan Emma-gaalassa 4.2.2017.

Ostrobothnian Folk Orchestra (OFO) on syksyllä 2011 perustettu kansanmusiikin big band -kokoonpano, jota on johtanut sen perustamisesta lähtien Ville Ojanen. Yhtyeessä soittaa Keski-Pohjanmaan konservatorion ja Centria-ammattikorkeakoulun opiskelijoita sekä näistä oppilaitoksista valmistuneita musiikin ammattilaisia. OFO:n esikoislevyllä taidokkaan soittajakaartin solistina vierailee Jorma Kalevi Louhivuori.

Tilaa Etno-Emma -ehdokas täältä!