Kaustinen Social Club kutsuu lavalle veteraanipelimanneja!

15.05.2017

Kaustisen kansanmusiikkijuhlat täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi järjestetään yhteissoitto- ja konserttitilaisuus ”Kaustinen Social Club” kaikille veteraanipelimanneille, jotka ovat käyneet juhlilla vähintään 45 kertaa. (Mikäli joku ei ole ihan varma käyntiensä määrästä, emme ryhdy hiuksia halkomaan, mukaan vaan!) Tavoitteena on saada kaikki maakunnat kattava porukka paikalle.

Kokoontumiset järjestetään 12.7. keskiviikkona klo 16.00 – 17.00 Café Mondossa sekä 14.7. perjantaina klo 14.30 – 15.30 Soittosalissa ja ne sisältävät jutustelua, omia esityksiä mikäli haluaa – ja yhteissoittoa. Päälle juodaan oikein hyvät kaffit.

Tilaisuuksien luonne pidetään välittömänä ja rentona – keskiössä on juhlien alkuaikojen muistelut. Festivaalin ensimmäisten vuosien tunnelmat ja ainutkertaiset tapahtumat on tarkoituksenmukaista tarjota myös yleisölle, joka ainakin osaksi tulee edustamaan samaa veteraaniosastoa ja juhlien vuodesta toiseen uskollista kävijäkaartia.

Yhteissoittonumeroita ovat ainakin Karjalan poikia, Konstan parempi valssi, C-duurimarssi, Maalarin Franssin sotiisi ja Italian pojan valssi. Niihin mukaan, mikäli vähänkään tutulta tuntuu.

Arvoisat Festivaaliveteraanit! Ilmoittakaa tulostanne ja mahd. omista esityskappaletoiveista Matti Hakamäelle 040 358 8921 tai matti.hakamaki@kaustinen.fi