Kaustisen aineettoman kulttuuriperinnön seminaari 2020 peruttu / Kaustinen Intangible Cultural Heritage Seminar 2020 cancelled

23.04.2020

Tulevan kesän Kaustisen kansanmusiikkijuhlat on peruutettu hallituksen määräämien koronavirusrajoitusten vuoksi. Sen myötä peruuntuvat myös kansainvälinen aineettoman kulttuuriperinnön seminaari 2020 ja muut Kansanmusiikki-instituutin toteuttamat ohjelmaosiot. Pohdimme mahdollisuuksia järjestää seminaari tai korvaavaa ohjelmaa jossain vaiheessa myöhemmin; sillä välin toivotamme kaikille hyvää vointia ja toivomme tapaavamme Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla 2021.

With Kaustinen Folk Music Festival 2020 being cancelled due to covid-19 limitations by the Finnish Government, also the parts of the festival programme organized by the Finnish Folk Music Institute are cancelled, including the Kaustinen International Intangible Cultural Heritage Seminar 2020. While not yet being able to tell if we are able to organize the seminar or some substitute program in some later point of time, we wish everybody good health and hope we will see in Kaustinen 2021 festival.