Kansanmusiikki-instituutti lomailee 23.12.-3.1 / Finnish Folk Music Institute is on vacances 23.12.-3.1.

22.12.2020

Lomailemme 23.12.-3.1. Verkkokaupastamme voi tilata normaalisti, mutta tilaukset toimitetaan vasta 3.1. jälkeen. Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille yhteistyökumppaneillemme, asiakkaillemme ja ystävillemme!

Finnish Folk Music Institute is closed during the Christmas vacation period 23.12.-3.1. Our webshop functions normally, but orders will be delivered only after 3.1. We wish all our partners, customers and friends a peaceful Christmas and a happy New Year!

Kuvassa Lastenkulttuurikeskus Lykyn räsypukki ja tonttu Kaustisen Köyhäjoen koululla. /  Childrens’ Culture Centre Lykky’s traditional ”Rag Santa” and a gnome on a school visit. Kuva/photo Lauri Oino/Kansanmusiikki-instituutin arkisto.