Finnish Folk Music Institute has received a funding (14 000 euros) from The Nordic Culture Point for a new networking project. The Nordic-Baltic ICH Network, established in 2019, will continue its activites with the help of the new funding and the project will be implemented during 2021. Activities of the project include webinars and a live seminar, expert exchange and sharing good safeguarding practices.

Pohjoismais-baltialainen aineettoman kulttuuriperinnön verkostoyhteistyö vahvistuu

Vuonna 2019 käynnistetty Pohjoismais-baltialainen aineettoman kulttuuriperinnön verkosto (Nordic-Baltic ICN Network) jatkaa toimintaansa Pohjoismaisen kulttuuripisteen myöntämän 14 000 euron rahoituksen turvin; Kansanmusiikki-instituutti toimi hankkeen hallinnoijana. Verkoston tulevan vuoden toimenpiteisiin kuuluu verkkoseminaareja, seminaari, asiantuntijavaihtoa sekä hyvien suojelukäytäntöjen jakamista.