Kansanmusiikki-instituutti rekrytoi

06.03.2024

Tule mukaan Kansanmusiikki-instituutin festivaalityöntekijätiimiin äänittäjäksi tai myyjäksi!

Kansanmusiikki-instituutti tarjoaa Kaustinen Folk Music Festivalin yhteydessä työtehtäviä konserttitaltioinnin ja julkaisumyynnin parissa. Työtehtävät sijoittuvat pääasiassa Kansanmusiikkijuhlien ajalle 8.-14.7.2024.

Konserttitaltioinnissa tehtävänäsi on äänittää esiintymislavojen esityksiä ja tehdä tähän liittyvää luettelointityötä. Konserttitaltiointeja tehdään Kaustisen Kansanmusiikkijuhlien Soittosalissa (Alakoulun sali) sekä Pelimannitalolla. Työtä tehdään äänityspaikasta riippuen aamu- ja iltavuorossa. Päivittäinen työaika on noin 6-7 h, mutta tarkentuu konserttien tarpeen mukaan. Tehtävässä ei vaadita aiempaa kokemusta äänitystyöstä mutta huolellinen ja pitkäjänteinen työtapa ovat tehtävässä eduksi. Annamme erillisen koulutuksen liittyen käytettäviin laitteisiin ja luettelointiin.

Myyntityö sisältää äänilevyjen, kirjojen ja matkamuistojen myyntiä Kansantaiteenkeskuksen myymälässä sekä festivaalialueen FolkShopissa. Työhön sisältyy myös tuotteiden hyllyttämistä sekä muuta myymälän hoitoon liittyvää työtä. Päivittäinen työaika on noin 6-7 h ja työ sisältää sekä aamu- että iltavuoroja. Myyntityöntekijältä toivomme hyviä asiakaspalvelutaitoja ja iloista asennetta. Aikaisempi kokemus myynti- ja kassatyöskentelystä katsotaan eduksi.

Sekä taltiointi- että myyntityössä palkkaus on tuntiperusteinen 9 €/tunti. Festivaaliaikaisena työntekijänä saat lisäksi Kaustinen Folk Music Festivalin toimihenkilöpassin, jolla voit liikkua vapaasti festivaalialueella koko viikon ajan. Järjestämme myös tarvittaessa mahdollisuuden yhteismajoitukseen festivaalien ajalla.

Jos kiinnostuit työtehtävistä, ota heti yhteyttä sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Yhteydenotot äänitystyön osalta: Maria-Elisa Marjusaari puh. 040 168 7445, maria-elisa.marjusaari(at)kaustinen.fi ja myyntityön osalta: Anne Virkkala-Harju, puh 040 159 4442, tai anne.virkkala-harju(at)kaustinen.fi.